Charlie Chaplin banner

Ook in deze moderne tijden, zal de zon weer opgaan.

24 oktober 2022

Door:

Modern Times

Modern Times

Als je de nieuwsberichten volgt wordt je niet vrolijk. Oorlog in Oekraïne, hoge inflatie en plotseling oplopende werkloosheid. Waar het hele jaar werd getrokken aan onze medewerkers voor verschillende bedrijven zie nu dat een aantal grote bedrijven al een personeelsstop hebben ingevoerd. De supermarkten zijn in volume ongeveer 30% gekrompen. De horeca laat na een drukke zomerperiode nu ook diep rode cijfers zien. Ook het aantal ambachtelijke slagerswinkels wat de deuren sluit neemt snel toe. De tijd dat alles groter, mooier en duurder moest zijn is nu voorbij.

Heeft Acht Uitzendburo hier last van? Ja en nee. Wij merken dat klanten minder personeel inhuren, maar dat het aantal klanten niet afneemt. Klanten die we de afgelopen periode niet konden helpen zijn blij dat ze bij ons het oude vertrouwde adres hebben teruggevonden. We zijn tenslotte het uitzendbureau/detacheringsbureau van slagers voor slagers.

Wat betekent het voor de toekomst voor de medewerkers van Acht?

  1. Een baangarantie *
  2. In fase 1 en 2 een kerstpakket**
  3. In fase 3 en 4 een loyaliteitsbonus***

Modern Times is een film van Charlie Chaplin. Hij ondergaat veel tegenslag, maar in de slotscène loopt hij samen met zijn geliefde de zonsopgang tegemoet.  Ik vertrouw er op, dat ook in deze moderne tijden, de zon zal opgaan.

 

 

(* wel inzetbaarheid)

(** alleen voor hen die werken in de kerstperiode)

(*** niet voor aow’ers en onder voorbehoud van de bekende voorwaarden)