• Werkgevers

     

    Ben je op zoek naar een medewerker?

    Dan ben je bij “Acht” aan het juiste adres.

Over Werkgevers

Arbeidskrachten in een snel veranderende maatschappij. Cycli van hoogconjunctuur en laagconjunctuur lijken elkaar is steeds sneller tempo op te volgen. De omzetten schieten onder invloed van de seizoenen alle kanten op: van hoge pieken tot diepe dalen. Hoe kan je als ondernemer je bedrijf op koers houden onder invloed van externe factoren.

Acht Uitzendburo wil jouw partner zijn in het zoeken naar gepaste oplossingen.

Het werken met een uitzendbureau heeft ook een aantal onzekerheden, maar niet met Acht Uitzendburo.

Voor een verdere kennismaking komen we graag langs. Bel 079-36 17 266 of vul het contactformulier in.

Over Inlenen

Als werkgever ken je de markt. Iedere dag ben je bezig om in te spelen op de vraag vanuit de markt. Je houdt rekening met de seizoenen, feestdagen, evenementen etc. Je weet wanneer je kan scoren, maar is op dat moment de personele bezetting op orde?

Iedere dag is er een zorg over de personele bezetting; zijn er voldoende mensen aanwezig of zijn er teveel mensen aanwezig? Wie heeft verlof en wie is ziek? Om deze reden hebben steeds meer bedrijven een basisbezetting met hier omheen een schil van flexkrachten.

“Acht” Uitzendburo B.V. verzorgt al sinds 1995 personeel. Opgezet door een slager voor slagers en bedrijven in de vleesverwerking.

Als werkgever heb je geen 9 tot 5 mentaliteit, en jammer maar waar, problemen hebben dit ook niet. Daarom staan wij 24/7 voor je klaar. Vrijwel altijd hebben wij een oplossing voor een acuut probleem.

Werken met Acht Uitzendburo

Acht Uitzendburo is onderdeel van de Acht Uitzendgroep. De groep bestaat uit drie onderdelen: BleiZo-Werkt.nl, Acht-ZZP B.V. en Acht Uitzendburo B.V.

Acht Uitzendburo B.V.is opgericht in 1995 en voornamelijk gericht op de vleesbranche in het MKB, het grootwinkelbedrijf en horecaleveranciers door heel Nederland. Met BleiZo-Werkt.nl willen we de arbeidsmarkt van Lansingerland en Zoetermeer bedienen.

Als 26 jarige ben je jong en nog redelijk onervaren Wanneer je als uitzendbureau 26 jaar oud bent ken je het klappen van de zweep en heb je je sporen verdiend in de uitzendbranche. Onze klanten vertrouwen ons en bouwen op ons.

Wie onze klanten zijn? Dat zijn landelijk opererende supermarktorganisaties, zoals Deka Markt supermarkten, Coöp supermarkten en Boon’s markt, maar ook horeca leveranciers zoals Sligro en Nice To Meat zijn klant. Dit vertrouwen maken we ook waar, vraag het onze klanten.

Neem contact op

Laatste nieuws

2024 wordt een mooi jaar

In het jaar 1977 besloot ik definitief om voor het slagersvak te kiezen.

Lees meer

Reiskosten

de fiscale vrijstelling

Lees meer

Ben jij erbij als we 30 jaar bestaan?

Ben jij erbij als we 30 jaar bestaan?

Lees meer